Cursuri de limbi straine pentru afaceri

Capacitatea de a comunica intr-o limba straina este, in primul rand, o experienta foarte personala si culturala, iar in zilele noastre, aceasta reprezinta o cerinta pentru angajatii din companii si cei din domeniul public, mai ales, pentru ca le ofera deseori sansa de a avansa in cariera.

Abordarea noastra este de a lucra indeaproape cu clientii nostri din companii pentru a personaliza cursurile de limbi straine si a atinge toate obiectivele profesionale si individuale de studiu. Un diagnostic si o evaluare detaliata de consultanta lingvistica ne vor asigura inainte de inceperea cursurilor ca abordarea, formatul, continutul si durata satisfac cerintele clientilor nostri.

De ce sa alegeti cursurile de limbi straine pentru afaceri?

 • Trainingul LINGUA FRANCA de limbi straine pentru afaceri are ca obiectiv comunicare la 360 de grade in afaceri si va va ajuta sa va formati abilitati care va vor imbunatati performantele la locul de munca in relatiile cu cu partenerii straini. Cursurile de limbi straine pentru afaceri sunt adaptate perfect la nevoile si obiectivele de studiu ale partenerilor nostri din companii. Trainingul de limbi straine va vor ajuta sa invatati orice limba straina de la zero sau sa va imbunatatiti limbajul specializat de afaceri pe teme ca: prezentari, intalniri de afaceri, conversatii telefonice, negocieri, studii de caz.

Tipuri de cursuri de limbi straine pentru afaceri

Cursuri limba engleza pentru afaceri
De ce sa alegeti cursurile de limba engleza pentru afaceri?

Limba engleza (engleza: English) este LINGUA FRANCA in afaceri. S-a dovedit ca invatarea unei limbi straine de circulatie internationala imbunatateste sansele de succes pe piata muncii. Limba engleza este o limba de origine vest germanica si este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept ANGLOSFERA). Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala in toata lumea. in special in tari din Commonwealth precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale. Engleza moderna este denumita adeseori LINGUA FRANCA globala.

Cursuri limba germana pentru afaceri
De ce sa alegeti cursurile de limba germana pentru afaceri?

Germana este una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (alaturi de franceza si engleza), una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE si una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb. Conform estimarilor germana este vorbita ca limba materna de cca 100-120 milioane persoane (mai ales in Europa Centrala), fiind limba cu cel mai mare numar de vorbitori din Europa. Germana ramane cea de-a treia limba straina studiata in lume (dupa engleza si franceza) cu toate ca influenta crescanda a limbii engleze a afectat in ultimul timp rolul limbii germane in plan international. S-a dovedit ca invatarea unei limbi straine de circulatie internationala imbunatateste sansele de succes pe piata muncii.

Cursuri limba franceza pentru afaceri
De ce sa alegeti cursurile de limba franceza pentru afaceri?

Limba franceza este LINGUA FRANCA in diplomatie. Franceza este limba oficiala in 29 de tari, majoritatea formand cea ce se numeste, in franceza, LA FRANCOPHONIE, comunitatea tarilor vorbitoare de limba franceza. Este o limba oficiala in toate agentiile ONU si un numar mare de organizatii internationale. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni in cele 27 state membre vorbesc franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi si 69 milioane (14%) fie o vorbesc ca limba secundara sau limba straina, ceea ce o face a 3-a cea mai vorbita limba secundara din Uniune, dupa germana si engleza. Inainte de mijlocul sec. XX, franceza servea ca limba principala in relatiile dintre puterile europene si coloniale si de asemenea ca LINGUA FRANCA pentru populatia educata din Europa.S-a dovedit ca invatarea unei limbi straine de circulatie internationala imbunatateste sansele de succes pe piata muncii.

Cursuri limba spaniola pentru afaceri
De ce sa alegeti cursurile de limba spaniola pentru afaceri?

Limba spaniola (lengua espanola, espanol), numita uneori si limba castiliana (castellano), este o limba din subgrupul iberic. Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite. Spaniola se situeaza pe locul doi ca cea mai vorbita limba in lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. O vorbesc ca prima si a doua limba intre 450 si 500 milioane de persoane. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba atat materna, cat si straina, fiind intrecuta de chineza mandarina si de engleza.

Cursuri limba italiana pentru afaceri
De ce sa alegeti cursurile de limba italiana pentru afaceri?

Limba italiana (italiano, lingua italiana) este o limba romanica din subgrupul italo-dalmat vorbita de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc in Italia. Se bucura de statutul de limba oficiala in trei tari: Italia, San Marino si Elvetia si este folosita auxiliar in Vatican. Detine de asemenea statutul de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate in Istria.

Cursurile de limbi straine pentru afaceri „Lingua Franca” va asigura:

 • manuale adecvate continand toate domeniile din afaceri;
 • niveluri de studiu variate incepand chiar cu nivelul elementar;
 • subiecte de ultima ora;
 • imbunatatirea celor patru competente lingvistice: vorbit, scris, citit, comprehensiune verbala;
 • vocabular relevant in context;
 • limbaj functional din convorbiri telefonice, intalniri de afaceri, negocieri, gestionarea problemelor si progres conversational rapid;
 • inregistrari audio cu vorbitori nativi;
 • structura: grupe de maximum 8 cursanti, precum si cursuri individuale.

Programe de training specializate

 • limbi straine pentru domeniul juridic;
 • limbi straine pentru domeniul financiar;
 • limbi straine pentru domeniul medical;
 • limbi straine pentru turism;
 • limbi straine pentru prezentari;
 • limbi straine pentru comunicare telefonica;
 • limbi straine pentru corespondenta de afaceri.

Cui se adreseaza aceste programe specializate?

 • In contextul in care multi profesionisti au tangente cu piata globala, aceste programe de training se adreseaza celor care au un nivel lingvistic minim intermediar;
 • Au ca obiectiv dezvoltarea intelegerii de catre cursanti a sistemelor juridice,financiare, medicale, etc. internationale;
 • Doresc dezvoltarea abilitatii acestora de a comunica folosind terminologia de specialitate in discutii, jocuri de rol si prezentari.