Abordare Lingua Franca

Metoda Lingua Franca pentru cursuri de limbi straine

Lingua Franca va indeplineste obiectivele pentru cursurile de limbi straine.

  • Traineri certificati international specializati in predarea pentru adulti.
  • Standarde ridicate mentinute prin Train the Trainers si seminarii lunare Share Best Teaching Practice care implica toti trainerii nostri.
  • Metoda de predare este comunicativa, avem in centrul atentiei cursantul si folosim situatii reale din viata de zi cu zi si din viata profesionala adaptate pentru necesitatile dumneavoastra de invatare.
  • Suporturi de curs si resurse de ultima ora in invatarea limbilor straine.
  • Procedura cursurilor – clara si eficienta.

Procedura cursuri limbi straine

Inainte de curs:

  • consultanta lingvistica si teste de plasare pe nivel

In timpul cursului:

  • urmarirea si masurarea progresului cursantilor;
  • progres rapid si metode inovatoare;
  • structura interactiva bazata pe contexte reale din viata si afaceri

Dupa curs:

  • raport catre departamentul de training sau resurse umane

Obiectivele generale pentru fiecare nivel al cursurilor de limbi straine

Programele cursurilor de limbi straine Lingua Franca Centre sunt planificate cu atentie pentru a indeplini obiectivele de invatare ale fiecarui client. Scopurile pentru care cursantii nostri aleg cursurile de limbi straine Lingua Franca sunt variate: comunicare eficienta cu clientii sau colegii, corespondenta de afaceri, intelegerea conversatiilor in societate, obtinerea de informatii.

Dupa ce ati studiat un nivel al cursurilor de limbi straine, va veti fi indeplinit urmatoarele obiective de studiu:

Nivel Intelegere / Vorbire Citit Scris
C2 PUTETI oferi sfaturi, vorbi despre situatii complexe sau sensibile, intelege register colocviale sau puteti gestiona situatii ostile. PUTETI intelege documente, corespondenta, rapoarte, chiar si elemente de subtilitate din texte. PUTETI scrie corespondenta pe orice tema sau subiect, puteti lua notite sau realize minuta unei intalniri sau seminarii cu acuratete.
C1 PUTETI contribui in mod eficient la sedinte sau seminariile din domeniul dvs, puteti purta conversatii relaxate cu un grad ridicat de fluenta, reusind sa intelegeti expresiile abstracte. PUTETI citi suficient de rapid pentru a lua notite la un curs universitar, pentru a citi ziarele pentru informatii, sau pentru a intelege corespondenta variata. PUTETI realiza corespondenta profesionala, puteti lua notite la sedinte, puteti redacta eseuri.
B2 PUTETI urmari sau oferi un discurs pe o tema cunoscuta, puteti conduce o conversatie pe o gama destul de larga de subiecte. PUTETI extrage informatiile relevante din texte si puteti intelege in detaliu instructiunile sau sfaturile. PUTETI lua notite in discutii familiare sau puteti scrie corespondenta pe teme cunoscute.
B1 PUTETI exprima opinii pe teme culturale, puteti oferi sfaturi in situatii familiare, puteti intelege anunturi sau instructiuni publice. PUTETI intelege informatii de rutina si articole in domenii cunoscute. PUTETI scrie corespondenta pe teme cunoscute sau pe subiecte predictibile.
A2 PUTETI exprima opinii pe teme sau cerinte in contexte familiare. Puteti participa in situatii de comunicare in oras, la restaurant, in taxi, etc. PUTETI intelege informatii directe din domenii familiare, cum ar fi pe produse sau manuale. PUTETI completa formulare sau scrie corespondenta scurta, cum ar fi carti postale.
A1 PUTETI intelege instructiuni scurte sau puteti lua parte la conversatii elementare sau pe teme predictibile. PUTETI intelege informatii sau instructiuni de baza la present trecut si viitor. PUTETI completa formulare sau bilete cuprinzand informatii de baza despre locuri, timp sau date.