Cursuri de limbi straine cu tematica generala

Abordarea trainingului nostru de limbi straine este de a lucra indeaproape cu clientii nostri din companii pentru a personaliza cursurile de limbi straine si a atinge toate obiectivele profesionale si individuale de studiu. Un diagnostic si o evaluare detaliata de consultanta lingvistica ne vor asigura inainte de inceperea cursurilor ca abordarea, formatul, continutul si durata sunt ceea ce asteptati de la cursurile de limbi straine.

De ce sa alegeti cursurile de limbi straine?

Programele noastre de limbi straine au ca focus comunicare la 360 de grade in viata de afaceri de zi cu zi si va vor ajuta sa va formati abilitati care va vor imbunatati afacerile cu partenerii straini. Cursurile de limbi straine sunt adaptate perfect la nevoile si obiectivele de studiu ale cursantilor nostri. Trainingul de limbi straine va vor ajuta sa invatati orice limba straina de la zero sau sa va imbunatatiti limbajul specializat de afaceri pe teme ca: prezentari, intalniri de afaceri, conversatii telefonice, negocieri, studii de caz.

Tipuri de cursuri de limbi straine:

Cursuri limba engleza
De ce sa alegeti cursurile de limba engleza?

Limba engleza (engleza: English) este o limba vest germanica care isi are originile in Anglia, si care este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii. Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala in toata lumea. in special in tari din Commonwealth precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale. Engleza moderna este denumita adeseori LINGUA FRANCA globala.

Cursuri limba franceza
De ce sa alegeti cursurile de limba franceza?

Limba franceza este limba oficiala in 29 de tari, majoritatea formand cea ce se numeste, in franceza, LA FRANCOPHONIE, comunitatea tarilor vorbitoare de limba franceza. Este o limba oficiala in toate agentiile ONU si un numar mare de organizatii internationale. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni in cele 27 state membre vorbesc franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi si 69 milioane (14%) fie o vorbesc ca limba secundara sau limba straina, ceea ce o face a 3-a cea mai vorbita limba secundara din Uniune, dupa germana si engleza. Inainte de mijlocul sec. XX, franceza servea ca limba principala in relatiile dintre puterile europene si coloniale si de asemenea ca LINGUA FRANCA pentru populatia educata din Europa.

Cursuri limba germana
De ce sa alegeti cursurile de limba germana?

Germana este una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (alaturi de franceza si engleza), una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE si una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb. Conform estimarilor germana este vorbita ca limba materna de cca 100-120 milioane persoane (mai ales in Europa Centrala), fiind limba cu cel mai mare numar de vorbitori din Europa. Germana ramane cea de-a treia limba straina studiata in lume (dupa engleza si franceza) cu toate ca influenta crescanda a limbii engleze a afectat in ultimul timp rolul limbii germane in plan international.S-a dovedit ca invatarea unei limbi straine de circulatie internationala imbunatateste sansele de succes pe piata muncii.

Cursuri limba spaniola
De ce sa alegeti cursurile de limba spaniola?

Limba spaniola (lengua espanola, espanol), numita uneori si limba castiliana (castellano), este o limba din subgrupul iberic. Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite. Spaniola se situeaza pe locul doi ca cea mai vorbita limba in lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna, fiind precedata doar de chineza mandarina. O vorbesc ca prima si a doua limba intre 450 si 500 milioane de persoane. Se plaseaza pe locul trei ca cea mai folosita limba atat materna, cat si straina, fiind intrecuta de chineza mandarina si de engleza.

Cursuri limba italiana
De ce sa alegeti cursurile de limba italiana?

Limba italiana (italiano, lingua italiana) este o limba romanica din subgrupul italo-dalmat vorbita de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc in Italia. Se bucura de statutul de limba oficiala in trei tari: Italia, San Marino si Elvetia si este folosita auxiliar in Vatican. Detine de asemenea statutul de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate in Istria.

Cursurile de limbi straine pot fi:

  • cursuri individuale;
  • organizate pe grupe.

Cursurile de limbi straine Lingua Franca va ofera:

  • manuale adecvate cu subiecte captivante;
  • abordare interactiva bazata pe toate cele patru competente lingvistice: vorbit, scris, citit si comprehensiune verbala;
  • metode inovatoare pentru un progres conversational rapid;
  • vocabular relevant in context;
  • comunicare situationala;
  • inregistrari cu vorbitori nativi;
  • atentie permanenta la necesitatile de invatare ale cursantilor.