Termeni de utilizare ai site-ului si blog-ului Lingua Franca

Intreg continutul site-ului www.lingua-franca.ro este protejat de numeroase legi nationale si internationale de copyright, marca inregistrata, marca de comert etc.

Este interzisa: copierea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea, sau distribuirea in orice mod a materialelor Lingua Franca.

In special, nu este permisa: copierea, modificarea sau expunerea numelui, logo-ului, textului sau imaginilor grafice ale Lingua Franca in orice mod in afara cazului existentei unei permisiuni clare in scris, din partea Lingua Franca.

Limitarea responsabilitatii

In nici o circumstanta, Lingua Franca sau partenerii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune (incluzand, dar fara a se limita la, daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte sau punitive), chiar daca posibilitatea aparitiei unor asemenea pagube - aparute prin sau legate de accesul, utilizarea, prestarea, cautarea sau conectarea la alte site-uri de la site-ul si blog-ul Lingua Franca - este avizata in mod expres.

Site-uri conectate

Societatea Lingua Franca Centre nu raspunde de continutul altui site cu care este conectat prin hyperlink-uri, dar care apartine altei institutii, indiferent daca acest hyperlink este oferit de Lingua Franca sau de cealalta institutie. Utilizatorii si site-urile pot include un link la site-ul Lingua Franca doar prin indicarea numelui site-ului si doar in cazul in care orice informatie despre Lingua Franca este adevarata si nu induce in eroare cititorul. Lingua Franca nu face nici un fel de descriere a oricarui alt site de Internet cu care este conectat. Cand accesati un site care nu apartine Lingua Franca, va rugam sa intelegeti ca aceasta societate nu are nici un control asupra continutului acestui site. In plus, un link catre un site non- Lingua Franca nu implica faptul ca aceasta societate sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea site-ului conectat.

Denuntarea garantiilor

Nu exista garantii implicite sau exprese asupra materialelor din acest site si blog. Materialele sunt oferite pe o baza de "asa cum sunt". Lingua Franca denunta, in intreg intelesul legii, orice garantie exprimata sau implicita, incluzand, dar nelimitata la garantiile implicite de comercializare sau folosire cu un scop anume. Lingua Franca nu acorda nici o garantie ca serviciul va fi neintrerupt sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca acest site, blog sau serverele care le pun la dispozitie sunt lipsite de virusuri sau alte componente daunatoare. Lingua Franca nu acorda nici o garantie ca materialele din acest site si din blog sunt corecte, exacte sau de incredere. In cazul in care veti suferi daune din cauza accesarii site-ului Lingua Franca sau a utilizarii in orice scop informatiilor oferite pe site, veti suporta intreg costul pentru service, reparatii sau remedieri. Lingua Franca nu va fi raspunzator in nici o imprejurare - incluzand, dar nu limitat la neglijenta - de nici o dauna speciala sau rezultata din utilizarea sau inabilitatea de a utiliza materialele din acest site si blog. Acelasi rezultat se va produce si in cazul in care Lingua Franca sau agentul sau a fost prevenit asupra posibilitatii existentei acestor daune. In nici un caz raspunderea Lingua Franca pentru daune, pierderi si altele cauzate de activare - fie in contract (incluzand, dar nelimitata la neglijenta), sau de alt fel - nu poate depasi suma platita (daca este cazul) pentru accesarea site-ului sau blog-ului Lingua Franca.

Business Language Training, English, German, French, Romanian
Audit
http://www.freesearchenginesubmission.infocliquez pour infos